Vés al contingut
1

Joan Tardà presentarà el seu llibre “En defensa pròpia” a Pineda

 

Foto. Edicions 62
 

La secció local d’Esquerra Republicana a Pineda i la plataforma Junts x Pineda han organitzat per dissabte la presentació del llibre “En defensa pròpia”, de Joan Tardà. L’acte es farà al Pati de Can Comas a les 11 del matí, comptarà amb la presència de l’autor, Joan Tardà, que estarà acompanyat de la diputada i portaveu del grup municipal Mònica Palacín, i el periodista i responsable de comunicació d’Esquerra Sergi Sol. A més, l’acte comptarà també amb la música de Pep Picas.

 

1

 

'En defensa pròpia', el llibre de Joan Tardà

En aquest llibre Joan Tardà analitza com l’1 d’Octubre ha afectat al moviment independentista.

Segons un comunicat de la secció local d'ERC-JxP, el llibre analitza "com la fita de l'1 d'Octubre ha afavorit el sorgiment d’un independentisme conservador i crispat, que s'ha instal·lat en un miratge que l’ha portat a descarregar la seva frustració damunt el mateix moviment sobiranista». En aquest acte, segons ha explicat ERC-JxP, Joan Tardà explicarà «l'aposta per reprendre el camí per guanyar i culminar el referèndum de l’1 d’Octubre».

Degut a les limitacions sanitàries, l’aforament serà limitat i els participants podran inscriure’s a l’acte al correu electrònic pineda@esquerra.cat