Vés al contingut
1

La Primavera Cultural del CCR porta a Pineda l'obra 'Ferides' de Frank Bayer

 

Fotos: CCR

 

La companyia gironina La Gàrgola porta a escena aquesta producció que s'ha pogut veure al Teatre Gaudí de Barcelona i ara arriba a Pineda. Està dirigida per Núria Florensa i Ricard Martí. A l'obra hi ha tres protagonistes i es posa de manifest les velles ferides reobertes durant els anys de la transició democràtica.

L'obra es pot veure diumenge a les 6 de la tarda al CCR.


 

Ferides de Frank Bayer

El 13 de juny de 1977, dos dies abans de les primeres eleccions democràtiques després del franquisme, en Robert porta la mateixa vida rutinària dels darrers vint anys regentant la papereria familiar i cuidant la seva mare, que viu una vida grisa enyorant el seu marit difunt i custodiant el dia a dia del fill. Tot sembla normal fins que l'arribada d'una persona remou el passat més fosc d'una família que, com totes, amaga els secrets més tèrbols dins unes ferides que mai cicatritzen del tot.


 

Dramatúrgia: Frank Bayer

Direcció: Nuria Florensa / Ricard Martí

Interpretació: Xavier Mercadé / Mònica Pardo / Laura Porta

Escenografia: Ricard Martí

Il·luminació: Ricard Martí

Adaptacions musicals: Rafa Roca

Producció: La Gàrgola Produccions Teatrals

CoProducció: Disfauna

Plus d'infos : http://laplaneta.cat


 

Aquí pots veure un trailer de l'obra


 

1

 

Dia Mundial del Teatre

Es celebra aquest dissabte dia 27. El missatge internacional enguany l'ha escrit l'actriu anglesa Helen Mirren, i el de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya i l'Associació d'actors i directors professional de Catalunya i l'Associació d'Ateneus de Catalunya, aquest any l'ha escrit en Jordi Almirall de Teià.


 

Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre

Ha estat un temps molt difícil per a la representació en viu i molts artistes, tècnics, artesans i dones han lluitat per una professió que ja està marcada per la inseguretat. Potser aquesta inseguretat sempre present els ha fet més capaços de sobreviure aquesta pandèmia amb enginy i coratge. La seva imaginació s’ha traduït, en aquestes noves circumstàncies, en maneres creatives, entretingudes i commovedores de comunicar, gràcies en gran mesura a Internet, per descomptat. Els éssers humans s’han explicat històries des que habiten al planeta. La meravellosa cultura del teatre viurà sempre que estiguem aquí. L’afany creatiu d’escriptors, dissenyadors, ballarins, cantants, actors, músics, directors mai no serà sufocada i en un futur immediat florirà de nou amb una energia renovada i una nova comprensió del món que tots compartim.

No puc esperar!