Vés al contingut
1

S'amplien els espais de vacunació a la Regió Sanitària de Girona per preparar la vacunació de la població en general

Foto: Dep. de Salut

 

La campanya de vacunació a la població general de la Regió Sanitària de Girona s’ampliarà amb almenys 63 espais cedits per ajuntaments. La campanya també es desenvoluparà en els CAP i consultoris locals.

En el cas de Pineda, els punts addicionals de vacunació ja estan funcionant. A Pineda continua a l’Aqua Hotel Promenade i al Casal d’Avis Poblenou com a punts de vacunació addicional. Al conjunt de l'Alt Maresme es preveu habilitar el Local d’Entitats de Canet de Mar; el Centre Cívic de Santa Susanna; l’Esplai Gent Gran de Tordera; Can Campasol a Malgrat de Mar; la sala annexa del consultori local de Palafolls; la Sala de Cultura de Sant Pol de Mar; i la Fàbrica Llobet a Calella. A Sant Cebrià de Vallalta es compta amb un espai cedit per Ràdio Sant Cebrià. 

Tot això pel que fa al dispositiu que s'amplia per la campanya de vacunació a la població general. Paral·lelament, els professionals de l’atenció primària segueixen amb les vacunacions les majors de 80 anys en els domicilis o en els propis CAP o espais habilitats per la vacunació, i seguiran amb les de 70-79 anys.

Els espais de vacunació es divideixen en tres tipologies segons el seu abast: uns d’addicionals als CAP i que donaran cobertura a l’Àrea Bàsica de Salut quan s’incrementin les vacunes; uns altres de cobertura supramunicipal ja operatius a dia d’avui com a punts de vacunació AstraZeneca; i un tercer al Palau Firal de Girona que funcionarà com a punt de vacunació massiu a la regió.