Vés al contingut
1

Comença la segona fase del procés participatiu jove de Pineda

 

S’han organitzat dues activitats de participació directa: grups de debats temàtics i passeigs guiats pel municipi amb els joves per conèixer les seves inquietuds i problemàtiques.

772 joves han participat en la primera fase del procés que ha de servir per a la redacció del nou Pla Local de Joventut de Pineda.


 

La Regidoria de Joventut de Pineda ha obert les inscripcions per a les activitats de la segona fase del Procés de Participació Jove. Una vegada complet el primer estadi d’aquest procés participatiu, des de la regidoria es vol aprofundir en l’opinió dels joves en temes concrets com l’educació, formació, treball, oci, esports o salut. Per fer-ho s’han programat dues activitats de participació directa: debats temàtics per edats i passeigs guiats pel municipi.


 

Les activitats s’han dividit per franges d’edat, i en tot moment es complirà amb les mesures sanitàries per evitar contagis.

Per a joves de 12 a 17 anys:

  • Grup de debat Salut i Esport - dijous 22 d'abril a les 17 h - Can Jalpí

  • Grup de debat Cultura, Oci i Temps lliure - dijous 29 d'abril a les 17 h - Can Jalpí

  • Fem un volt i t'ho explico - divendres 23 d'abril a les 17 h a Pineda Centre i Poblenou

Per a joves de 18 a 29 anys

  • Grup de debat Formació, Emancipació i Treball - dimecres 21 d'abril a les 19 h - Can Jalpí

  • Grup de debat Cultura, Oci i Temps lliure - dimecres 28 d'abril a les 19 h - Can Jalpí

  • Grup de debat Salut i Esport - dimecres 5 de maig a les 19 h - Can Jalpí.

  • Fem un volt i t'ho explico - divendres 30 d'abril a les 17 h a Pineda Centre i Poblenou

Els joves que vulguin participar en alguna activitat poden inscriure’s a través del Whatsapp 660527750 o bé amb un missatge a l'Instagram de l'Espai Jove @canjalpi_espaijove

 


 

772 joves participen en la primera fase del procés

La primera fase del procés oberta a tots els i les joves del municipi d’entre 12 i 29 anys consistia en la resposta d’una enquesta temàtica i personalitzada per edats sobre situacions educatives, professionals, motivacions personals i preocupacions. En total van contestar l’enquesta 772 joves, el que suposa gairebé el 14% d’aquesta població al municipi. D’aquests, el 45% eren dones, 52% homes i un 3% que es defineix com a no binari. La mitjana d’edat de totes les respostes rebudes és de 15 anys.