Vés al contingut
1

Neix l'Espai Creatiu Coworking a Pineda

 

 

Segons els seus creadors, l’associació, neix amb l’objectiu de difondre la creativitat a través d’un espai multifuncional. Neix com a voluntat d’una colla de persones que es defineixen com a «apassionades pel mon de l’art que volen posar a l’abast de tothom una fórmula per canalitzar a creadors, artesans i artistes per compartir coneixements al voltant de l’expressió artística». El seu creador, Joan Rodés, ha dit que «neix com a inquietud per donar cabuda a tota activitat artística a Pineda».

La voluntat és «obrir les portes a persones en general amb sensibilitat per a conèixer o millorar disciplines artístiques diferents, i oferint un espai de treball amb oferta de cursos per a totes les edats».


 

La seu de l'Espai Creatiu Coworking

El nou Espai Creatiu Coworking disposa d'un local de 120 m2 al Carrer Major número 30 de Pineda. El local permetrà tenir un espai d’exposició, taller de treball artístic i aula polivalent. També es podran fer xerrades, sempre amb l'art com a denominador comú. L'Espai Creatiu ha fet un acord amb l'associació 'Blanc de Guix' per impartir alguns dels cursos adreçats a infants i joves, i també persones adultes.


 

Els primers cursos

Comencen l’activitat amb un programa de cursos de diferents disciplines i públics, alguns d’ells s’oferiran durant tot l’any i d'altres, de forma estacional.

Aula de creació artística per a nens i nenes.

Cursos de dibuix i pintura per a adults.

Curs de pessebrisme.

Taller de retoc d’imatges digitals.

Curs de pintura al pastel.

Taller, pintem un pessebre.


 

Sant Jordi. Exposició de creativitat local

Aquest divendres s'inaugura la primera exposició en aquest espai, que donarà cabuda a diversos artistes locals de diverses disciplines. Joan Rodés ha dit que «la idea és començar i hi haurà temps per fer més exposicions per posar en valor la creativitat artística que té molta gent a Pineda».

L'exposició es podrà veure cada dia de 6 a 8 del vespre al Carrer Major 30 de Pineda. La inauguració és divendres a les 7 de la tarda coincidint amb Sant Jordi.

 

1


 

Les primeres exposicions

Exposició Creativitat local amb 23 artistes multidisciplinari. ( Del 23/4 al 16/5 de 2021 )

Exposició de Joaquin Melero ( Fotografia ), dates a determinar.

Toni Pachón (escultura), dates a determinar.

Mostra de pessebres 2021. (del 12/12 al 6/1 de 2022).


 

Els propers 22 i 23 de maig també participaran de manera col·lectiva, representant l’Associació Espai Creatiu a l’edició de Mar de Flors 2021.


 

Més informació a espaicreatiupineda@gmail.com

Facebook Espai creatiu Pineda

Instragram@espaicreatiu¬_pineda


 

1