Vés al contingut
1

S'inaugura l'Espai Creatiu Coworking

 

Foto: Ràdio Pineda

 

S'ha fet aquest divendres coincidint amb Sant Jordi, amb una exposició de peces de diversos artistes locals que fan diverses disciplines. Joan Rodés ha dit que «la idea és començar i hi haurà temps per fer més exposicions per posar en valor la creativitat artística que té molta gent a Pineda».

Durant la inauguració Joan Rodés va dir que «vol ser un espai obert a tota la ciutadania amb inquietuds artístiques». L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, també fa referir-se al nou espai i a la capacitat creativa que tenen molts artistes de Pineda.

A la mostra s'hi poden veure peces de pintura, fotografia, art fet amb fusta i ferro, o diorames de pessebres, entre altres.

L'exposició es podrà veure cada dia de 6 a 8 del vespre al Carrer Major 30 de Pineda.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

La seu de l'Espai Creatiu Coworking

El nou Espai Creatiu Coworking disposa d'un local de 120 m2 al Carrer Major número 30 de Pineda. El local permetrà tenir un espai d’exposició, taller de treball artístic i aula polivalent. També es podran fer xerrades, sempre amb l'art com a denominador comú. L'Espai Creatiu ha fet un acord amb l'associació 'Blanc de Guix' per impartir alguns dels cursos adreçats a infants i joves, i també persones adultes.

 

1


 

Els primers cursos

Comencen l’activitat amb un programa de cursos de diferents disciplines i públics, alguns d’ells s’oferiran durant tot l’any i d'altres, de forma estacional.

Aula de creació artística per a nens i nenes.

Cursos de dibuix i pintura per a adults.

Curs de pessebrisme.

Taller de retoc d’imatges digitals.

Curs de pintura al pastel.

Taller, pintem un pessebre.


 

Més informació a espaicreatiupineda@gmail.com

Facebook Espai creatiu Pineda

Instragram@espaicreatiu¬_pineda