Vés al contingut
1

Silvia Biosca: «El nou límit de 30km/h a Pineda és per millorar la seguretat i la convivència entre vehicles, vianants i ciclistes»

Des d'ara, la velocitat màxima dels vehicles als carrers de Pineda és de 30 quilòmetres per hora. Aquesta mesura respon a la nova legislació estatal en matèria de seguretat viària. La normativa s'aplica a tot l'Estat i suposa una reducció respecte els 50 km/h que ara són vigents en molts llocs.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Sílvia Biosca, Primera Tinent d'alcalde

 

Silvia Biosca, regidora de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Pineda, ha parlat dels objectius d'aquesta reducció de velocitat al nucli urbà. «Entre d’altres objectius, es busca una reducció de la contaminació atmosfèrica i la millora de la seguretat i la convivència entre els vehicles a motor, els vianants i altres vehicles de transport.»

 

La regidora Sílvia Biosca, Primera Tinent d'Alcalde, ha explicat que durant les primeres setmanes del nou límit de velocitat, la Policia Local de Pineda realitzarà controls informatius. «L'objectiu és, primer de tot, informar». El que continuarà igual és la Nacional II. Al seu pas per Pineda, la velocitat es manté a 50 km/h, ja que no és una via urbana, sinó interurbana.

 

1

 

Els nous límits de velocitat són fruit de l'entrada en vigor, aquest 11 de maig, del reial decret que modifica diverses normatives de trànsit i que el Consell de Ministres va aprovar al novembre.