Vés al contingut
1

La vacunació contra la COVID-19 es trasllada a l'Espai Sara Llorens, l'antiga biblioteca

La vacunació contra la Covid-19 a Pineda passa a administrar-se a partir de divenres a l’espai Sara Llorens, a l’antiga biblioteca de plaça de les Mèlies. Fins ara la vacunació es fa a l’AquaHotel Promenade, fruit d’un conveni entre l’establiment i Salut, amb el suport de consistori municipal. Amb vista a la reobertura dels establiments turístics l’ajuntament de Pineda ha cedit l’espai a plaça de les Mèlies per continuar amb la vacunació, i avui ha començat a preparar l'espai. Ho ha explicat a Ràdio Pineda la directora de l'ABS Pineda, Poblenou i Santa Susanna, la dra. Adriana Ramos. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que des de l'Ajuntament han volgut donar el màxim de facilitats a l'Àrea Bàsica i al Cat Salut, cedint l'espai municipal de l'Espai Sara Llorens.

 

Has nascut al 1961 o abans? Truca al CAP si no estàs vacunat

I pel que fa a la vacunació, des de l’Àrea Bàsica de Salut de Pineda fan una crida a les persones nascudes al 1961 o abans perquè, si no han rebut encara cap dosi de la vacuna, truquin directament al seu centre de referència per demanar cita. Paral.lelament, des del CAP van trucant, però hi ha persones que no han pogut localitzar. La doctora Adriana Ramos ha recordat que quan és el Cap el que truca, verifiquen amb l'usuari que es tracta d'una trucada autèntica, pels casos d'intents d'estafa que va haver al principi.

Telèfons per demanar cita:

CAP Pineda de Mar - 93 767 16 47

Consultori Local de Poblenou: 93 766 30 32

Santa Susanna: 93 767 81 39

 

Recordem que l'altra franja d'edat que ja es pot apuntar per vacunar-se, en aquest cas, a través de la web de Salut, és la franja de 1962 a 1971. Aquest col·lectiu, pel moment, es fa als grans centres de vacunació, com són els de Mataró, Girona o Arenys. Segons Salut, al juny es podran vacunar les persones de 40 a 49 anys i al juliol é spossible obrir la vacunació a partir de 16 anys.

 

1