Vés al contingut
1

La restauració de Pineda ofereix menús especials amb flors aquest cap de setmana

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

 

Els restaurants Can Formiga, Diagonal, Ragú i la Fleca Tomàs oferixen menús especials amb flors, com a ingredients principals dels seus plats, aquest cap de setmana al ‘Pineda Mar de Flors’. Amanides amb flors, carn o peix acompanyats de flors, pasta aromatitzada i dolços com melmelades amb pètals de roses o piruletes de xocolata amb flors són alguns dels plats que podreu provar aquest cap de setmana. Hem parlat amb el restaurador Joan Vinyoles del restaurant Can Formiga i ha explicat que les flors són comestibles, tenen bon gust i són saludables com qualsevol altre verdura.

 

 

El restaurador Salvador Boada del restaurant Diagonal ha dit que no estem acostumats a associar les flors a la cuina, però que mica en mica es van implantant als plats. També ha explicat que l'artista pinedenca Jèssica Ayala ha col·laborat amb ells fent unes composicions florals amb els seus poemes que tothom podrà llegir a la terrassa del restaurant.

 

 

1

Jéssica Ayala amb les seves composicions florals i els seus poemes al Restaurant Diagonal. Foto: Jèssica Ayala

 

 

 

De la seva banda, Francisco Castelfranco del restaurant Ragú ha explicat que les flors aporten aroma, sabor i ens transporten al món oriental on utlitzen molt les esencies florals per cuinar.

 

 

I des de la fleca Tomàs, Patri Tomàs ha dit que ells han preparat dolços i coques salades amb flors i també unes piruletes de xocolata amb flors.

 

 

Aquest cap de setmana podreu provar tots aquests plats al Pineda Mar de Flors. Podreu escoltar els restauradors al programa 'Pineda es Mou' d'aquest divendres a partir de 2/4 de 2 del migdia, dedicat al Pineda Mar de Flors, on també parlarem amb la directora artística del certamen floral Sílvia Grau i la regidora de cultura Sandra Pérez. El programa està presentat per Olga Diéguez.