Vés al contingut
1

L'Espai Creatiu Coworking farà un Casal d'Estiu per a nens i nenes fins als 12 anys

 

El casal començarà el 23 de juny fins el 10 de setembre per a nenes i nens fins a 12 anys cada dia de 9 a 13 h. Segons els seus organitzadors serà un casal «basat en la descoberta i creació artística practicant diferents disciplines i tècniques artístiques, des de dibuix, pintura, art tèxtil, art floral, o fang» i es complementarà amb el ioga i la música.

 

Es farà a l'Espai Creatiu Coworking, C/ Major, 30 de Pineda, i està organitzat per l'Espai creatiu Coworking i Blanc de Guix de Pineda. Per a més informació truqueu al telèfon: 610 32 46 47 o al 610 41 01 81 i també fan servir el hashtag
#vitaminespelservell


 


 

La seu de l'Espai Creatiu Coworking

El nou Espai Creatiu Coworking disposa d'un local de 120 m2 al Carrer Major número 30 de Pineda. El local permetrà tenir un espai d’exposició, taller de treball artístic i aula polivalent. També es podran fer xerrades, sempre amb l'art com a denominador comú. L'Espai Creatiu ha fet un acord amb l'associació 'Blanc de Guix' per impartir alguns dels cursos adreçats a infants i joves, i també persones adultes.


 

Els primers cursos

Comencen l’activitat amb un programa de cursos de diferents disciplines i públics, alguns d’ells s’oferiran durant tot l’any i d'altres, de forma estacional.

Aula de creació artística per a nens i nenes.

Cursos de dibuix i pintura per a adults.

Curs de pessebrisme.

Taller de retoc d’imatges digitals.

Curs de pintura al pastel.

Taller, pintem un pessebre.


 

Més informació a espaicreatiupineda@gmail.com

Facebook Espai creatiu Pineda

Instragram@espaicreatiu¬_pineda