Vés al contingut
1

L'Ateneu Popular Sa Boada obrirà com a sala d'estudi durant l'època d'exàmens

 

Es convertirà temporalment en sala d'estudi, de dilluns a dijous de set de la tarda a onze de la nit. L'objectiu és oferir un lloc on els universitaris i els estudiants de batxillerat per estudiar durant les setmanes més intenses del curs. Cal recordar que molts joves faran la selectivitat aquests dies. Obrirà per tant, en hores en que la Biblioteca Serra i Moret no està oberta.

L'Ateneu informa que està disponible per totes aquelles persones que ho necessitin, sempre mantenint les mesures Covid i un ambient d'estudi respectuós.

 

Des de Sa Boada expliquen que han decidit "donar resposta des de l'autoorganització a les mancances de l'oferta pública per als estudiants". Reivindiquen, doncs, la necessitat que "des dels ens públics es treballi per poder posar a disposició dels joves pinedencs espais d'estudis equipats i amb un rang horari més ampli, com a mínim durant les setmanes de major intensitat"

 

Aquells que necessitin més informació sobre el funcionament de la sala d'estudi, poden contactar amb l'Ateneu a través de les seves xarxes socials o del correu saboada.ateneu@gmail.com

L'Ateneu Sa Boada es troba al Carrer Mn. Cinto Verdaguer 17 de Pineda.

 

1


 

Estudi sí, oci també

En paral·lel a la sala d'estudi, l'Ateneu ha organitzat per aquest divendres el segon torneig d'Uno de l'Alt Maresme a les 9 del vespre.

El divendres 11 de maig també a les 9 del vespre es farà el torneig del joc de taula 'Virus'. Aquells qui vulguin participar als tornejos s'hi poden inscriure a través dels canals de comunicació de l'espai.

 

1

 

1