Vés al contingut
1

La vacunació de la COVID-19 a Blanes es concentrarà a partir de dilluns al local social de Mas Enlaire

 

Fotos. CSMS

 

L’equipament ja estava operatiu com a punt vacunal de proximitat i a partir del dilluns 14 de juny tindrà una capacitat màxima de 2.100 dosis diàries.

La vacunació contra la COVID-19 a Blanes es concentrarà a partir del dilluns 14 de juny al Local Social de Mas Enlaire (pl. Onze de Setembre, s/n). L’equipament ha estat operatiu fins l’actualitat com un dels dos punts vacunals habilitats al municipi, juntament amb el Local Social Mas Borinot, i a partir de la setmana vinent centralitzarà tot el dispositiu de vacunació fora del CAP. L’espai estarà operatiu de dilluns a diumenge, d’acord amb la disponibilitat de vacunes, en horari de matí i tarda, de 9h a 13h i de 15h a 19h, i tindrà una capacitat màxima per administrar 2.100 dosis diàries.

 Fins ara, la campanya de vacunació a Blanes s’organitzava en aquests dos espais cedits per l’Ajuntament i les cites es distribuïen en funció de la franja d’edat i la vacuna que corresponia administrar d’acord al pla de vacunació. A més, cada espai tenia un àmbit d’actuació diferenciat: Mas Enlaire funcionava com a punt vacunal de proximitat i Mas Borinot era un dels sis centres de vacunació comarcal operatius a la Regió Sanitària de Girona, juntament amb Figueres, Olot, Ripoll, Calonge i Calella. 

Per qüestions organitzatives i per tal d’optimitzar i fer més eficient la campanya, s’ha acordat centralitzar tota la vacunació al local de Mas Enlaire. Així doncs, amb la reorganització del dispositiu a Mas Enlaire, aquest equipament passarà també a donar cobertura supramunicipal a partir del 14 de juny i Mas Borinot deixarà d’estar operatiu de manera simultània.

 

Salut obre la vacunació de la franja d'edat d'entre 40 i 44 anys.

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha anunciat aquest dijous l'obertura de la vacunació per a la franja d'edat d'entre 40 i 44 anys. Es tracta de les persones nascudes entre els anys 1977 i 1981. Justament aquest dilluns van començar a ser immunitzats els ciutadans d'entre 45 i 49. Cabezas ha aprofitat per fer una crida a la població perquè també es vacuni en cap de setmana, ja que hi ha moltes cites disponibles que no s'omplen.


 

 

1

 

1