Vés al contingut
1

Pineda viu una jornada festiva i participativa en la inauguració de l'skatepark

 

Fotos. Ràdio Pineda


 

Aquest dissabte s'ha celebrat una jornada molt especial per inaugurar de forma oficial el nou skatepark de la Rambla Catalunya. S'ha volgut donar a conèixer el nou espai a tota la ciutadania i en especial als amants dels esports de lliscament de Pineda i rodalies.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «l'objectiu és que els més joves, però també la població en general, pugui gaudir d'un espai que s'ha remodelat per complet i que ara ofereix una millor imatge». També ha dit que «ara és important que es cuidi l'espai» i també ha destacat «el minut de silenci davant dels darrers episodis de violència de gènere i la commoció dels dos feminicidis de Tenerife».

 

1

 

El regidor d'Esports i Joventut, Jorge Torres, ha dit que «l'espai és un referent a la comarca i ara cal cuidar-lo». També ha dit que «cal cuidar el que tenim per tenir recursos per nous equipaments». A l'acte van ser presents regidors i regidores del govern del PSC i també dels grups municipals de l'oposició, ERC-JxP, Pineda En Comú i EM-JuntsxCat.

Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, el nou skatepark va acollir diverses classes d’iniciació i nivell avançat, de diferents estils i disciplines com monopatí, cruiser, surfskate, roller freestyle i skateboarding. També Jam sessions i jocs i premis pels millors salts. També una exhibició de Danny León, un dels principals skaters de l’Estat i conegut internacionalment.

 

1

 

1
 

En el procés d'organització de la jornada hi han participat els patinadors de Pineda, que també van estar presents en el procés participatiu al que es va decidir el disseny d'aquest nou skatepark.

 

1

 

1


 

1
Minut de silenci.