Vés al contingut
1

Continua la Festa Major Petita amb espectacle per la mainada, fira d'intercanvi de llibres, la música d'Elena Gadel & Marta Robles, sardanes i gegants

 

Reggae per Xics, espectacle per la mainada

Es farà avui divendres des de 2/4 de 8 de la tarda a l'Espai Sant Jordi de Pineda, amb el nom 'Ballant damunt la Lluna'. La companyia The Penguins porta aquest espectacle que està de gira per Catalunya. Les entrades ja es poden comprar a www.auditoripineda.cat i a Can Comas al preu de 5€. És un concert molt animat per a tota la família, i The Penguins és una banda molt famosa que té molt d'èxit i l'espectacle no deixa indiferent.


 

Fira d'intercanvi de llibres

Aquest any dins els actes de la Festa Major Petita s’inclou la Fira d’Intercanvi de Llibres de Pineda, que es celebrarà dissabte al Pati de Can Comas a partir de les 10 del matí. Es recupera aquesta activitat i fa dies que es fa recollida de llibres per a poder fer l'intercanvi. És una fira que té molt d'èxit i bona acollida. La fira es fa al pati de Can Comas i també a la plaça Nova de Poblenou.

 

1


 

Tast de poesia amb música i dansa

L’Auditori acollirà demà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda l’acte «Tast de Poesia amb Música i Dansa» que servirà de presentació del llibre «Dones poetes de la Maresma» i que comptarà amb la presència de les poetesses pinedenques Anna Ortega, Teresa Cabello, Maite Barcons, Maria Josep Hernàndez, Jèssica Ayala i la memòria de na Maria Serrat, juntament amb el músic Mar Egea i les ballarines Aída del Cid i Eleonora Martínez.  És una activitat gratuïta a la qual s’accedeix amb reserva d’entrada a la web www.auditoripineda.cat i a Can Comas. Es farà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda a l'Auditori.


 

Elena Gadel & Marta Robles

Les dones de la meva vida” neix de la necessitat de donar llum a tantes dones que han fet camí fet fins ara. Robles i Gadel fan renéixer, a guitarra i veu, cançons que han marcat les seves vides i el seu viatge musical, creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari. Dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen. El concert és demà dissabte a les 10 de la nit a l'Auditori. Podeu comprar entrades per l'espectacle «Les Dones de la Meva Vida» al preu de 5€ a la web www.auditoripineda.cat

 

1

 

Tornen les sardanes i els Gegants de Pineda

També tornen les sardanes i els balls de gegants diumenge a la plaça de les Mèlies. A partir de les 19.30 h es podrà gaudir de la ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, activitat a càrrec de l’Associació Cultural Mare Nostrum. A la mitja part, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda faran ballar els gegants, i també ballaran una sardana. Els Gegants de Pineda no han ballat a la població des de la Festa Major de 2019, per culpa de la pandèmia. La regidora de Cultura ha dit que «hi ha ganes de tornar a ballar sardanes i de tornar a veure els Gegants de Pineda»

Aquest acte tancarà la Festa Major Petita de Sant Joan de Pineda. Sandra Pérez ha fet una crida «a tothom per compartir la festa que s'ha plantejat de forma molt oberta i amb seguretat i per a totes les edats».

 

1
Foto d'arxiu.


 


 

Durant la Festa Major Petita també ha actuat a Pineda Gospel Viu Choir, s'ha fet l'Ofici Solemne i el passat cap de setmana es va fer la Varada de Barques i Processó Marinera a la Confraria de Pescadors. També Ràdio Pineda et va posar la música per la Revetlla de Sant Joan.

 

1