Vés al contingut
1

El Raval de Mar de Pineda torna a celebrar la Festa de Sant Pere

 

Foto d'arxiu

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jaume Petit

 

 

Els veïns del Raval de Mar recuperen aquest any la celebració de la revetlla de Sant Pere amb la tradicional missa, les havaneres, el rom cremat i la música fins la matinada a la plaça de Sant Pere. Jaume Petit, un dels organitzadors i membre dels veïns del Raval de Mar ha explicat que la celebració és una mica atípica per la situació de pandèmia però tot i així l’han volgut recuperar.

Jaume Petit ha dit a Ràdio Pineda que qui es vulgui quedar a sopar l’haurà de portar de casa. La organització posarà a disposició dels veïns i veïnes taules per qui es vulgui quedar a sopar. També hi haurà coca i cava per a tothom.

La revetlla de Sant Pere és aquest dissabte. Els actes començaran a les 7 de la tarda amb la missa marinera. A les 8 del vespre hi haurà havaneres amb el grup ‘Els Palangres’ i també se servirà rom cremat. I a partir de les 11 de la nit hi haurà música de Dj fins la 1 de la matinada. També es farà un sorteig i es repartirà coca i cava pels assistents. Organitzen els Veïns del Raval de Mar.

 

 

 

 

 

1