Vés al contingut
1

Continuarà l'aposta per la cultura km.0 a Pineda? Pineda En Comú ho pregunta al ple

 

Foto d'arxiu.

 

Marcos Ortega també ha demanat tenir en compte els artistes locals i empreses del municipi a l'hora de programar activitats culturals en els propers mesos. Ha posat com a exemple l'experiència del Km.0 la passada edició de la Festa Major, passant pels artistes i professionals de l'àmbit de la llum i el so. La regidora de Cultura, Sandra Pérez ha dit que es repetira el «Cultura km zero» amb artistes, i tècnics de Pineda. També ha dit que a la programació de l'Auditori també es tindrà en compte de cara a la programació del següent semestre.

Recordem que el cicle Km.0 va servir per veure les actuacions d'artistes locals com ara Diego Cortés, la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Companyia flamenca d’Isabelita Márquez, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Pep Romaguera i Paco Saula, Blue Lounge Quartet, Luis Flores, l’Orquestra de Cambra Harmonia amb el tenor Albert Deprius, i Maria Muñoz.

 

El regidor portaveu Marcos Ortega ha fet un prec perquè en altres anys es puguin fer accions i activitats a Pineda el dia de l'Orgull LGTBI. També ha demanat que es puguin treballar en Junta de Portaveus les millores a l'espai públic i fer propostes de millora pels vianants.

 

Finalment ha preguntat per quina situació té actualment el PP1 (Pla Parcial Número 1). El regidor de Planificació Urbanística, Jordi Masnou ha dit que «ara es convocarà una nova reunió amb els propietaris de terrenys per definir els nous passos a seguir». Fins ara s'han fet reunions telemàtiques amb la part de propietaris majoritaris que són les entitats bancàries.