Vés al contingut
1

Jaume Casals participa al curtmetratge de terror ‘Hotel Malángel’ i es presentarà al Festival de Sitges

Fotos: Jaume Casals i Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jaume Casals

 

 

L’actor pinedenc Jaume Casals acaba de filmar el curtmetratge de terror ‘Hotel Malángel’ i es presentarà al Festival de Sitges. Es tracta d’un projecte que sorteig d’un equip creatiu i independent, compromès amb la qualitat artística i els valors ètics. ‘Hotel Malángel’ és un curtmetratge de terror que succeeix durant una nit, enmig d’una pandèmia zombi a l’hotel de la jove i famosa cantant Malángel. Fins a l’hotel hi han anat fans i 'celebrities', i hauran de lluitar per sobreviure, tot i que cada habituació pot ser un refugi o una trampa mortal.. Jaume Casals ha dit que li fa molta il·lusió aquest personatge perquè és un registre que mai havia fet.

 

Jaume Casals ha parlat del seu personatge ‘El Chino’. L’actor pinedenc ha dit que el seu sobrenom ve de la mirada ‘achinada’ de Jaume Casals segons ha explicat a Ràdio Pineda.

 

El curt, a més de l’actor Jaume Casals, està protagonitzat per Octavi Pujades (Cuerpo de Élite, Centro Médico, Acacias 38, La Riera, El Cor de la Ciutat, etc) i Aina Quiñones (l’Àfrica a Cuéntame como pasó), amb la col·laboració especial de la cantant i actriu Elena Gadel i dirigit per Esteve Rovira.

Els responsables del curtmetratge han dit que una història de terror pot ser apassionant i terrorífica però alhora pot transmetre valors positius i inclusius.

 

1