Vés al contingut
1

Pineda ja ha rebut les dues banderes blaves per les platges de La Riera i Els Pescadors

Pineda ja té les dues banderes blaves que reconeixen la qualitat de les platges de la Riera i la dels pescadors. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va rebre ahir les dues banderes en un acte a Sitges, de mans de la consellera Teresa Jordà, d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i del director de l’ACA, Lluís Ridao. En total, es van lliurar Banderes Blaves a 97 platges catalanes, dues més que l’any passat. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha destacat es fet que s'ha recuperat una bandera blava. L’any passat Pineda només va obtenir la bandera de la Riera, ja que la platja dels pescadors estava encara en obres, pels danys que hi va ocasionar el temporal Glòria. «No era un tema de serveis, sinó d'afectació pel temporal»

 

A banda de les dues platges de Pineda, han rebut la bandera blava la platja de Malgrat Centre i de l’Astillero (Malgrat de Mar); Garbí (Calella); Les Barques (Sant Pol de Mar); Canet (Canet de Mar) i de la resta de la demarcació de Barcelona, de Girona i d'arreu de Catalunya.

 

1
La consellera Teresa Jordà, d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural