Vés al contingut
1

A partir de dimarts, test d'antígens obligatori per entrar a les residències de gent gran

Hotel Residència Pineda. Foto: Arxiu RP

 

Els protocols per poder accedir a les residències de gent gran s'endureixen a partir de dimarts, 20 de juliol. Hi haurà més mesures de protecció contra la Covid, segons l'últim protocol acordat pels departaments de Salut i Drets socials. El nombre de visitants simultanis baixa de tres a dos i, a més, tots hauran de fer-se un test ràpid d'antígens (TAR) i seguir les normes de protecció habituals durant la visita. Es recomana que, preferentment, les visites siguin de persones vacunades.


 

Fins ara, les persones amb la pauta completa no havien de passar cap prova per detectar la presència del virus. La mateixa norma s'aplica a totes les persones que vinguin a recollir un familiar per fer una sortida.


 

Més proves als treballadors

Les persones que treballen a les residències i que no estan vacunades s'hauran de fer tres proves PCR setmanals en comptes d'una. També hauran de passar una PCR a la setmana els professionals vacunats. En el cas de perruquers, podòlegs o voluntaris que entrin al centre de forma esporàdica, se'ls farà un test d'antígens.