Vés al contingut
1

69 persones ingressades per la Covid-19

 


 

La dada ens retorna al mes de gener quan hi havia ingressades entre 67 i 111 persones per la Covid-19 la primera quinzena de gener. Actualment hi ha 28 persones a l’Hospital de Calella i 41 a l’Hospital de Blanes.

Des de dijous passat s’han registrat 14 ingressos i s’han comptabilitzat 12 altes i 3 defuncions.

 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.089 punts i l’RT és del 0,79. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 1.327 punts i l’RT és del 0,76. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 926 punts i l’RT és del 0,87.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 23 persones.


 

Es demana la màxima precaució

En aquests moments, és molt important no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta tant en interiors com en exteriors si no es pot mantenir la distància de seguretat pertinent, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. Així com reduir la interacció social a la bombolla de convivència.