Vés al contingut
1

Continua el muntatge del nou espai Arts d'Estiu a la Platja dels Pins de Pineda

 

El muntatge es fa a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permetrà l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es pagarà un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es podrà accedir a escoltar el concert des d'allà, i també hi haurà actuacions abans i després del concert, restauració i moda. Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions.

 

1


 

Estopa, el primer concert amb entrades esgotades

Dimarts es fa el primer concert del festival amb Estopa i totes les entrades venudes des de fa setmanes. Arts d'Estiu 2021 ja porta venudes 12.000 entrades de les 16.000 disponibles. Estopa, Sergio Dalma i God Save The Queen i Stay Homas ja han venut les 1400 entrades que permeten les mesures actuals, amb un 70% d'aforament màxim.

Totes les entrades són de seient i per les característiques i aforament no caldrà portar cap test d'antígens ni certificat de vacunació. A data d'avui, sí que s'haurà de portar mascareta.

La venda d'entrades oficial és a www.artsdestiu.com, la que ofereix el preu mínim garantit i assegura que sigui vàlida.

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda.

 

1
Foto. Arts d'Estiu