Vés al contingut
1

Finalitza el programa de formació per a joves 'I després de l’institut què?'

 

Foto. Ajuntament de Pineda. Cloenda del programa.

 

Hi han participat un total de 28 joves d’entre 15 i 21 anys que durant un mes han treballat diferents àmbits vocacionals i professionals. S'ha dut a terme la cloenda del programa IDIQ d’Estiu «I després de l’institut què». El programa desenvolupat conjuntament entre les regidories de Joventut i Promoció Econòmica es dirigeix a joves d’entre 15 i 21 anys amb la voluntat de fer un treball transversal i enfocar-se en diferents aspectes i inquietuds que afecten els joves: el mercat de treball, la formació, l’auto-coneixement,...


 

En total han participat 28 joves de Pineda que han treballat diferents àmbits vocacionals i professionals que normalment no tenen la possibilitat de conèixer. Al llarg d’un mes s’han dut a terme formacions en l’àmbit de l’educació ambiental, en l’esportiu i en l’àmbit artístic. Alhora també s’ha inserit en la gestió emocional per adquirir un millor coneixement de les pròpies emocions, amb sessions d’intel·ligència emocional dinàmiques i divertides on els i les participants han sigut els protagonistes.

 

1


 

A l’acte de cloenda hi va participar Ester Puertas, regidora d’ocupació de l’ajuntament de Pineda de Mar que va fer una valoració molt positiva del programa, amb gran èxit de participació durant les sessions i el treball realitzat.