Vés al contingut
1

Sergio Dalma actua a l'Arts d'Estiu

 

Fotos. www.sergiodalma.com

 

Presenta el seu espectacle 'Gira 30... y tanto 2021' on repassa la seva trajectòria amb un nou enfoc dels seus temes més coneguts. El cantant de Sabadell dona un aire original a les seves cançons amb aire italià com a referència. També utilitza unes noves bases musicals sense oblidar l'estil 'Dalma'.

Te 20 treballs editats i desenes de cançons d'èxit i ha fet molts col.laboracions amb altres artistes. Ha venut més de 4 milions de treballs i té una veu molt particular i un estil que li ha donat molts èxits.

Té gairebé les entrades esgotades i queden només algunes localitats en el recinte. Els preus van dels 35 als 60€. Recordeu que el concert comença a les 10 de la nit.

 

1


 

Venda d'entrades

La venda d'entrades oficial és a www.artsdestiu.com, la que ofereix el preu mínim garantit i assegura que sigui vàlida.


 


 

Els Amics de les Arts van suspendre el seu concert

Arts d'Estiu va decidir ahir anul·lar el concert dels Amics de les Arts a causa de la situació meteorològica. Segons un comunicat, «les condicions climàtiques i l'estat del recinte impossibiliten garantir la seguretat, tant del públic, com de l'artista i del personal tècnic». Afegeixen que «esperen poder-los tornar a Pineda.

Durant els propers dies es retornaran automàticament l'import de l'entrada, pel mateix mitjà de compra pel qual es va efectuar.


 

Calendari restant de concerts Arts d'Estiu 2021

Sergio Dalma, 5 d'agost

Ara Malikian, 6 d'agost

Dani Fernández i Belén Aguilera, 7 d'agost

Amaral, 8 d'agost

Miguel Poveda, 9 d'agost

Manel, 10 d'agost

Judit Nedermann-Rita Payés i Elisabeth Roma, 11 d'agost

Stay Homas, 12 d'agost

God Save the Queen, 13 d'agost

Sopa de Cabra, 14 d'agost

 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permet l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es paga un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es pot accedir a escoltar el concert des d'allà, i també s'hi fan actuacions abans i després del concert, i s'hi pot trobar restauració i moda.

Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.


 

En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.


 

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.