Vés al contingut
1

El Sant Ramon de Vilassar de Mar navega fins a Mallorca per participar a l'Estol d'embarcacions tradicionals

 

Fotos. Bricbarca

 

Serà la representació del Maresme i també de Catalunya a la trobada també servei per commemorar una expedició que va fer el llaüt San Miguel el 1899, per donar la volta a la Illa de Mallorca. En aquesta edició hi participen 15 barques de vela llatina de les Illes Balears, del Principat de Catalunya i de la Catalunya Nord.

El Sant Ramon va salpar dimarts però una petita via d'aigua el va fer tornar a port quan estaven a 25 milles. Un cop a Mataró han reparat urgentment les filtracions d'aigua i han pogut reprendre el projecte de navegar fins a Mallorca per unir-se a l'estol d'embarcacions que participen al projecte.

 

1

És previst que el cap de setmana arribin a Mallorca per participar als actes de la trobada passant per Sóller, Palma fins a Cabrera per visitar l'illa, Cala Figuera i els actes acabaran a Portocolom, dilluns. A partir de llavors, les embarcacions tornaran al seu port d'origen.

 

El Sant Ramon

El Sant Ramon és una embarcació que té 117 anys i que gestiona l'entitat Bricbarca de Vilassar de Mar. Aquest vaixell ha participat sovint en trobades en que també hi han participat les barques de vela llatina de Pineda.

 

https://www.des9miquel.com/el-san-miguel