Vés al contingut
1

El 'Recomana'm un llibre' et porta 'Donde haya tinieblas' de Manuel Ríos San Martín

 

Escolta aquí el 'Recomana'm un llibre'

 

Text: Casa del Libro

És guionista, productor i director de sèries. Una novel·la amb un ritme trepidant que ens porta a llocs i temples misteriosos de la mà de dos policies ben diferents: un boomer i una milenial.

Un thriller desconcertant que t'atraparà. Només un assassí en sèrie en temps d'Instagram farà que dos policies es posin d'acord: a ell, un boomer fet a l'antiga; ella, una milenial amb ganes de canviar el món.

Una model de disset anys a la qual li falta el melic desapareix a Madrid. Els inspectors Martínez i Pieldelobo es fan càrrec de la investigació, però xoquen des del primer moment. Ell és un pare de cinquanta anys i caòtic, tendre però mordaç i una mica antiquat; ella, una milenial combativa, intel·ligent i feminista.

Mentre recorren per Espanya llocs misteriosos i temples en aparença tranquils, sorgeixen dues hipòtesis per desemmascarar un assassí en sèrie: o la màfia russa està darrere d'una xarxa de prostitució de luxe o hi ha un psicòpata religiós que pretén esmenar-li la plana a Déu mateix.

Aquest thriller planteja una reflexió irònica sobre la intolerància, la dicotomia entre pecat i bellesa, entre misericòrdia i càstig, i les relacions entre l'home i la dona com dos éssers destinats a entendre des del principi dels temps.