Vés al contingut
1

A partir del cap de setmana la població en general pot demanar entrades pels concerts de Festa Major

 

Foto d'arxiu.
 

Fins aquest divendres les persones empadronades a Pineda poden prereservar entrades pels concerts. A partir de dissabte ho pot fer el públic general. Reserves a www.pinedademar.cat o per telèfon, de 10 a 14 h a l’Oficina de Turisme al 93 762 50 38.


 

Concerts a l’Espai Sant Jordi

L’Espai Sant Jordi serà l’escenari principal musical de la festa major. Durant els quatre dies de festa major acollirà sis concerts amb capacitat per a 600 persones. El mateix dia 26 d’agost, poc abans de les 10 de la nit s’hi farà la salutació de Festa Major seguit del concert amb Cachitos de Centauro. Divendres 27 serà el torn de l’Orquestra Meravella que oferirà un concert de tarda a les 19.30 h i un segon passi de nit a les 23 h. Dissabte 28 arriba el Pot Petit pels més menuts però les entrades s'han esgotat. Es farà un nou concert l'1 de novembre.

El mateix dissabte, a les 11 de la nit, Albert Martínez Band oferirà un concert tribut als anys 80. Posaran el punt i final a les actuacions d’aquest espai l’Orquestra Rosaleda el diumenge 29 a les 20 h.