Vés al contingut
1

La Parròquia de Santa Maria celebrarà l'Ofrena a Sant Joan Baptista i l'Ofici Solemne de Festa Major

 

Fotos. Ràdio Pineda
 

L'Ofrena a Sant Joan es farà avui dijous a les 8 del vespre a la Parròquia de Santa Maria. Enguany, i com l'any passat amb motiu de la pandèmia, es demana a les entitats que només hi vagin un parell de representants i serà obligatori dur la mascareta. Les entitats que vulguin participar-hi han de notificar-h a la parròquia al tel. 93 762 37 90 o a jocasellas@hotmail.com


 

Ofici Solemne de Sant Joan Baptista

Es farà l'Ofici Solemne del diumenge, dia de la festivitat del Patró de Pineda, a les 11 del migdia a Santa Maria. Una vegada més hi participarà la Cobla Ciutat de Girona i la Coral Juvenil Santa Maria. També hi seran les autoritats locals. Enguany, s'ha convidat a Mossèn Toni Coll, que va ser seminarista a Pineda i actualment és el rector de Caldes de Malavella i Sant Andreu Salou.

En acabar la missa es cantaran els Goigs de Sant Joan Baptista de Pineda i es podrà venerar la seva relíquia.

 

1

 

1
 

 

En acabar es farà un pilar dels Castellers de l'Alt Maresme a la Plaça de Catalunya i al Pati de Can Comas es farà la Ballada de les Danses de Pineda (El Rotllet, La Bolangera, El Patatuf, El Contrapàs de Pineda i per acabar, La Dansa de Pineda). Finalment es ballaran quatre sardanes manresanes. Tota l'actuació i danses es faran amb la Cobla Ciutat de Girona.

 

1
Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

1