Vés al contingut
1

Torna la Transpinedenca del Cau de Pineda amb 'Els jocs de la fam'

 

Fotos. Cau de Pineda

 

El Cau de Pineda torna a fer per la Festa Major, la Transpinedenca que arriba a la seva 24ena edició. Aquest any està ambientada en 'Els jocs de la fam', una saga molt famosa i que té milions de seguidors arreu del món, sobretot també gent jove.

L'edició d'enguany té diverses proves i és per a equips de sis persones. El preu per persona és de 4€ i hi ha premis pels equips guanyadors. El Cap d'Agrupament, Gerard López, ha dit que «és una gimcana fora del normal i on la gent s'ho passa molt bé». L'Uri Montero i en Gerard han explicat també que «la gimcana té diverses proves i l'objectiu és fer colla i passar-ho bé». També han demanar fer inscripció prèvia per preparar bé la gimcana i els equips participants.

 

1

 

1
Fotos. Cau de Pineda. Edicions anteriors.

 

 

Les inscripcions es poden fer a montpalau@escoltesiguies.cat amb els noms dels participants majors de 16 anys i aspectes com al.lèrgies, observacions, etc. El preu per persona és de 4€.

La gimcana es fa diumenge a les 5 de la tarda. Inscripcions a les 4 a la Plaça de les Mèlies.


 

Els equips guanyadors tenen premis com ara gelats al Kapote, un arròs al Tiberi o una sessió al Scape Room de Pineda. Cada grup tindrà avituallament i una samarreta per persona per a poder fer la gimcana.

 

1