Vés al contingut
1

El Mamelló no farà enguany la Tirada a l'Art ni la Subhasta de peix a l'antiga per la Festa Major

 

Fotos d'arxiu. Associació Amics a Vela Llatina de Pineda, El Mamelló i Manoli Andreu.

L'Associació d'Amics a Vela Llatina El Mamelló de Pineda ho ha decidit davant la situació de la pandèmia. Segons l'entitat, són activitats que impliquen necessàriament un gran nombre de persones, que alhora, estan molt juntes estres sí. A més, considera que seria molt difícil de poder controlar que tot el públic assistís a l'acte amb mascara i complint les mesures de seguretat i distància social. Per això, han decidit no tirar endavant les dues activitats que tenen molt bona acceptació durant la Festa Major.

 

1

 

1


 

Recordem que la Tirada a l'Art consisteix en una antiga art de pesca que es feia des de la costa amb l'ajuda d'un llaüt i un gran nombre de persones 'des d'en terra' estirant l'art per pescar.

 

 

 

1

 

1

 

La Subhasta de Peix a l'Antiga és una activitat que recrea les subhastes de peix que es feien antigament a Pineda i la resta de localitats marineres, en que els pescadors subhastaven el peix que havien pescat el dia. Actualment, al Maresme i a tot Catalunya, només es conserva a Montgat. Es fa cada dia a la 1 del migdia a la Llotja del Peix.