Vés al contingut
1

El President Provincial del PP a Barcelona Manu Reyes visita l'executiva local de Pineda i diu que «tornaran amb força a l'Ajuntament»

 

Fotos. Ràdio Pineda.

 

Escolta aquí l'entrevista


 

Manu Reyes és el President Provincial del PP a Barcelona i també ha estat alcalde de Castelldefels. Un dels objectius que té Reyes de cara a les Eleccions Municipals de 2023 és millorar els resultats als municipis de totes les demarcacions catalanes. Ha dit que «portaran les millors propostes als municipis com ara Pineda i tornar a l'Ajuntament amb força».

 

També ha dit que «les propostes passaran per rebaixar impostos locals, recuperar l'economia i portar noves inversions». Ha dit que «també volen reforçar el comerç pròxim i l'aparcament en poblacions com ara Calella i Pineda, i un pla especial pel Treball».

Josep Tutusaus és secretari del PP a Barcelona i alcalde de Pontons i ha dit que «el PP és el partit municipalista, que està al costat de la gent per buscar les millors solucions». També ha dit que «hi ha famílies que ho passen malament i s'ha de trobar la sortida». Ha dit que «volen el millor pels municipis de Catalunya i solucionar problemes diaris basats en la gent».

 

També han fet una crítica a la gestió del govern espanyol i també del català i han dit que els seus pactes només s'han fet per a poder governar i «pujar-se el sou».

El president del PP a Pineda, Manel Giménez, ha dit que «tenen l'energia suficient per tirar el partit endavant» i ja tenen un esboç del seu programa electoral pel 2023. S'ha mostrat convençut que «entraran amb força a l'Ajuntament de Pineda les properes eleccions» i ha afegit que «el PP treballarà municipi per municipi per arribar a la gent». Ha fet una crítica a l'actual govern dient que "no es nota la seva acció de govern i darrerament no s'ha fet res". També ha afegit que a partir del 16 de setembre «es posen a treballar barri per barri» per a poder copsar les necessitats de tothom i poder fer un programa electoral pel 2023.

La visita s'ha fet aquest matí a la seu social del PP a Pineda amb presència de l'executiva del partit.


1