Vés al contingut
1

Bona valoració del Punt Lila de Festa Major i els 10 anys del Punt de Salut

Fotos: Ajuntament de Pineda

 


 

Coincidint amb la Festa Major, l’Ajuntament de Pineda va instal·lar les nits del 26, 27 i 28 d’agost un «Punt Lila» al recinte Firal, un espai que tenia com a objectiu promoure la prevenció de violències masclistes. Durant les tres nits que va estar obert, es van atendre més d’un centenar de persones que s’interessaven pels serveis municipals d’atenció a les dones. Els i les professionals que es trobaven en aquest punt també van rebre nombroses felicitacions per aquest servei emmarcat dins l’oci nocturn i en concret dins la Festa Major. La Regidoria d’Igualtat ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera experiència amb el Punt Lila a la Festa Major i espera poder repetir-la en properes ocasions.


 

10 anys del punt de salut

 

El «Punt Lila» es va instal·lar al costat del Punt de Salut de Festa Major, que per 10èany consecutiu va complir amb el seu objectiu d’informar, assessorar i repartir recursos per a la reducció de danys en el consum de substàncies i per a una sexualitat sana i responsable. El principal valor afegit d’aquesta parada és que s’ofereix un servei de continuïtat a les actuacions que es fan amb joves des de les escoles i instituts i també des dels equipaments de joventut i medi obert.

 

Uns 300 joves van acostar-se a l’espai on, a banda d’orientació i informació, també es lliuraven preservatius (masculins i femenins) bandes de làtex, alcoholímetres d’un sol ús entre d’altre material divulgatiu.

 

2

 

 

 

 

3