Vés al contingut
1

Mossèn Josep Casellas deixa Pineda «agraït a tothom i esperant haver fet el màxim servei»

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Mossèn Josep Casellas

 

El fins ara rector de Pineda, ha dit a la nostra emissora que «marxa amb nostàlgia de Pineda perquè s'hi ha sentit molt ben acollit des de la seva arribada fa 10 anys». Ha dit que «els capellans estan al servei de la diòcesi i per això, els canvis són habituals».

Ha explicat que «a Pineda hi ha diversos grups de l'àmbit parroquial que funcionen bé, i amb una estructura on no sempre és necessari que hi sigui el mossèn». Ha explicat que «té sentiments contraposats, amb recança per haver de marxar de Pineda, però alhora amb un sentiment de començar una nova etapa que l'obligarà a renovar-se i això és un estímul per ell, i per tant, és positiu».

Ha dit que que «a Pineda s'hi ha trobat molt ben acollit» però també ha afegit que «en moments s'ha trobat desbordat de feina degut a que ha hagut d'assumir tres parròquies i molta activitat associada». També ha parlat del seu propi tarannà del que ha dit que «ha intentat fer el màxim i ser persona de consens i implicar-se en la vida parroquial a pineda fen-t'ho compatible amb les altres tasques que té encomanades».

 

1
Foto. Ràdio Pineda. Paraules de l'alcalde cap a Mossèn Casellas durant l'Ofici Solemne de Festa Major.

 

Les noves parròquies de Mossèn Josep Casellas

El fins ara rector de Pineda i Poblenou, Mn. Josep Casellas serà a partir d'ara rector de Santa Coloma de Farners, Castanyet, l’Esparra, Riudarenes, Sant Miquel de Cladells i Sant Pere Cercada. Les celebracions setmanals les farà a Santa Coloma i també a Riudarenes, mentre que a les altres parròquies només s'hi fan misses i actes en dates senyalades o festives.


 

El nou rector de Pineda és Mn. Enric Tubert i Pagès

El nou rector de Pineda, Mn. Enric Tubert i Pagès és nascut el 1962, ordenat capellà el 1989. Va ser nomenat rector de les parròquies de Sant Pere Màrtir i Sant Roc d'Olot i també de Riudaura, encarregat de Sant Andreu del Coll i coordinador del servei religiós de l'Hospital Comarcal d'Olot, des del 2016. Mn. Enric Tubert és també professor no estable de l'Institut Superior de Ciències Religiosos de Girona.


 

Aquest cap de setmana ja celebrarà algunes de les misses a les parròquies de Santa Maria i Sant Joan Baptista

Si res no canvia, ja presidirà les misses de dissabte i diumenge a Santa Maria de Pineda i també a Santa Susanna. Recordem que a Poblenou la missa de diumenge va càrrec de Fra Edwin, un jove frare caputxí del convent d'Arenys de Mar.

Algunes de les celebracions, però, també poden ser celebrades per Mossèn Forcano, com ja passa actualment. Mossèn Enric Tubert ja és oficialment el nou rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Joan Baptista de Poblenou, Sant Pere de Riu i Santa Susanna. Mentrestant, la parròquia d'Hortsavinyà passarà a dependre de la Parròquia de Tordera i del seu rector, Salvador Juanola.

El Bisbe de Girona Francesc Pardo va signar el 19 de juliol els nomenaments. L’acte de presa de possessió s'ha fet el passat 9 de setembre a les 11 del matí a la Casa Carles de Girona, que és la seu diocesana.