Vés al contingut
1

Una activitat d’Scape-Room per tancar el programa d’oci noturn ‘JPK’

Foto: Espai Jove i Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquest divendres es fa l'última activitat del programa ‘JPK’ (Junts Però Kontrolem) amb una Scape-Room a l’aire lliure pels carrers de Pineda dirigit a joves a partir dels 16 anys. Recordem que els joves s’havien d’inscriure per equips de 4 a 6 persones. Donç bé, l’educadora social de l’Espai Jove Eli Roca ha explicat que els equips ja estan fets i per tant, s’han tancat les inscripcions. Ha dit que serà un Scape-Room on els joves hauran de trobar un criminal que volta pels carrers de Pineda a través de diferents pistes repartides pel municipi.

 

 

1

 

 

Eli Roca ha explicat que, en general, els joves han participat de les activitats del JPK però també ha dit que valoraran com arribar a més joves i si el programa tindrà continuïtat durant la tardor.

 

JPK són les sigles de «Junts però Kontrolem» són activitats d'oci per a joves que s'impulsen des de l'Ajuntament de Pineda per mostrar les moltes alternatives d'oci saludable per les que es pot apostar, desvinculant així el fet de passar-ho bé amb l'alcohol. L’Scape-Room es fa aquest divendres a les 21h i els equips sortiran de Can Jalpí.