Vés al contingut
1

El 60% de pinedencs i pinedenques tenen el carnet de la Biblioteca

 

Així ho ha explicat a Ràdio Pineda la directora de la biblioteca Manuel Serra i Moret, Joana De Haro, que ha destacat també una altra dada: el 2020 van rebre 31.000 visites. És una xifra important, tenint en compte que l'any passat va estar marcat per la pandèmia.

Actualment, i especialment arran de la pandèmia, moltes persones llegeixen en format digital. La directora de la Biblioteca ha explicat que per aquest motiu promocionen els llibres electrònics a través de la plataforma e-biblio.

Joana de Haro explica que la biblioteca és un espai de trobada per a tots els públics i no només un lloc per llegir o endur-se llibres. A més, amb els centres educatius continuen amb el Pla Lector. L'objectiu és aconseguir que els nens/es de Pineda entenguin el que llegeixen i treguin profit d'allò que estan llegint. I precisament, per acostar-se als més joves, la biblioteca estrena canal de Tik Tok.

 

Per fer-te soci de la Biblioteca Pineda, només cal apropar-se a l'edifici situat al carrer Progrés número 22, amb el DNI i de forma gratuïta obtindràs el carnet. L'horari de la biblioteca continua reduït a causa de les restriccions per la Covid-19. És de dilluns a dijous de 15:00 a 20:00, divendres de 9:00 a 14:00 i dissabte de 10:00 a 14:00.