Vés al contingut
1

Associació de Policies jubilats: solidaris amb la gent gran de Pineda

L'Associació de Policies Jubilats de Pineda i Comarca porta a terme una acció informativa dirigida a la gent gran a l'entorn els caixers automàtics. Els policies jubilats fan recomanacions a les persones grans i són presents davant els caixers, especialment els dies de cobrament de les pensions. Ho fan davant de les entitats bancàries que hi ha al C/ Major i a l'entorn de plaça de les Mèlies i Plaça Espanya, i també a Poblenou, a l'Avinguda Hispanitat. Ho fan amb l'autorització de l'Ajuntament de Pineda i la Policia Local.


Escolta AQUÍ l'entrevista a Salvador López i Rafael Pinilla

 

1

Ràdio Pineda ha estat present durant un matí que els policies jubilats han estat al carrer. Salvador López i Rafael Pinilla han explicat que es tracta d'una acció informativa i preventiva. Ells contacten amb la Policia si detecten alguna problemàtica que necessiti de la intervenció dels agents. Ràdio Pineda també ha recollit testimonis d'agraïment a la tasca preventiva que fan els agents jubilats al carrer

 

L'objectiu dels Policies Jubilats és solidari i pensant en la gent gran, en agraïment també a tots els anys de servei a la població. També hi ha algun policia jubilat d'altres poblacions que col·labora amb aquesta iniciativa.

 

1