Vés al contingut
1

Aquest dissabte es celebra el 5è Dia de les Lletres Maresmenques a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac

Foto. Fundació Palau

 

Òmnium Maresme i Òmnium Alt Maresme, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Fundació Palau, organitzen el Dia de les Lletres Maresmenques aquest dissabte. Des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre, la seu de la Fundació Palau i Fabre a Caldetes acollirà una jornada d’activitats diverses i per a totes les edats per posar en valor la cultura a la comarca.

El matí estarà dedicat al públic familiar i el migdia tindrà caire poètic. La tarda concentrarà el gruix de la programació amb una visita guiada a l’arxiu de la Fundació Palau, una visita oberta a l’exposició vigent de Perejaume, taules rodones sobre traducció i edició, i dues propostes artístiques per tancar la vetllada.

L’entrada és lliure però l’aforament és limitat per tal de respectar les mesures sanitàries per la Covid-19. Per això, cal inscripció a les activitats a què es vulgui assistir mitjançant els enllaços que es poden trobar a les xarxes socials de les entitats organitzadores, entre elles Òmnium Alt Maresme.