Vés al contingut
1

La Marxa de Resistència La Llopa et farà (re)descobrir els paratges més bonics del Montnegre

 

Foto. Calella Marxa.
 

Aquest diumenge es celebrarà la setena edició de la Marxa de Resistència La Llopa , una marxa circular amb sortida i arribada al Monument a la Sardana de Calella. És una caminada molt significativa que aplegarà més de 300 participants i forma part del calendari de caminades de resistència puntuables de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ( FEEC).


 

La marxa té dos recorreguts i ja hi ha més de 200 persones inscrites. La Llopa petita té un recorregut de 34 quilòmetres i 1200 metres de desnivell. La Llopa gran té un recorregut de 54 quilòmetres i un desnivel positiu de 2200 metres. La sortida i arribada en els dos casos és de Calella.

http://www.marxalallopa.cat


 

El coordinador de la marxa, Joan Ferrer ha explicat que «són dos recorreguts molt bonics amb la idea de donar a conèixer la serralada del Montnegre». Joan Ferrer també ha dit que «el secret per superar una ruta de molts quilòmetres és que tothom camini o corri al seu ritme». Ha afegit que «tothom que estigui una mica acostumat a fer recorreguts per muntanya pot fer la marxa, tenint en compte que significarà un esforç.

De Pineda hi participarà un bon nombre d'esportistes així com d'arreu de Catalunya. La sortida és diumenge a partir de les 7 del matí del Monument de la Sardana de Calella.

 

1

 

1

 

 

 

1

1