Vés al contingut
1

ERC debat en 12 assemblees territorials el pla de Govern, les negociacions amb l'Estat i les municipals del 2023

Foto d'arxiu. Pere Aragonès, Coordinador nacional d'ERC i President de la Generalitat de Catalunya

 

ERC ha convocat 12 assemblees territorials per "compartir amb la militància l'actualitat política" i se'n fa una al Maresme. La direcció d'ERC vol explicar als seus militants com treballa el procés de negociació amb el govern espanyol per "resoldre el conflicte polític", com enfoca la negociació dels Pressupostos Generals de l'Estat i com es prepara "ja" per "tornar a guanyar" els pròxims comicis locals. Els republicans volen, d'aquesta manera, compartir informació amb les bases i, també, escoltar les seves valoracions, segons afirmen fonts del partit.


 

La dotzena d'assemblees se celebraran de manera telemàtica i hi estan convocades les gairebé 10.000 persones que integren la militància de la formació, a més de tots els càrrecs electes. Les reunions han començat aquesta mateixa setmana i se celebraran abans que acabi l'octubre.

N'hi haurà al Penedès, a Girona, a la Catalunya Central, al Maresme i el Baix Besòs, al Baix Llobregat, a Barcelona, a l'Ebre, al Vallès Oriental i Occidental, al Camp de Tarragona, al Pirineu i a Lleida. També hi haurà una assemblea de temes sectorials.