Vés al contingut
1

Aquest dilluns el celebra el Ple de l'Ajuntament de Pineda del mes d'octubre

 

Escolta l'alcalde de Pineda Xavier Amor


 

El ple tractarà l'aprovació de nous carrers com a zona verda del municipi al barri de Les Creus i també s'ampliarà en una zona de Poblenou.  L'alcalde també ha dit que «la zona verda ha funcionat a Pineda i vol afavorir l'aparcament dels veïns de Pineda». També ha dit que «als mesos d'estiu, alguns carrers pateixen falta d'aparcament».

 

El ple porta a aprovació la vinculació de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Pineda vinculada a l'autoritat de l'Ajuntament de Pineda. El ple també tractarà la modificació de beques per a activitats esportives i subvenció a Càritas, i l'aprovació d'una modificació pressupostària per a la productivitat del personal de l'Ajuntament relatiu a l'any 2021. Xavier Amor ha dit que «el nou pressupost que es podria portar a aprovació el mes que ve, tindrà en compte les necessitats que ha creat la pandèmia». Ha insistit en que «s'han congelat els impostos, i per tant, els diners seran els mateixos però s'hauran de repartir diferent».



 

Els grups de l'oposició presenten una moció relativa a l'estabilització dels empleats i empleades públiques interines de llarga durada. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «l'equip de govern ho estudiarà a fons perquè els treballadors no pateixin problemes derivats justament de l'aprovació de la moció». Ha dit que «es pot donar el cas que aturar les bases d'un concurs de feina vagi en detriment dels propis treballadors». També ha dit que «s'està treballant una Llei a nivell estatal que hauria de ser l'encarregada de solucionar aquesta qüestió». Per això ha dit que «cal estudiar bé la proposta que es presenta al ple a través de la moció».

El ple també aprovarà les bases del Premi Ombú de fotografia i tractarà els punts habituals d'assumptes urgents, i de decrets d'alcaldia entre altres. Finalment hi haurà el torn obert de paraules.

El ple es celebra aquest dilluns de de les 5 de la tarda i encara es fa de forma telemàtica. El podreu escoltar a www.radiopineda.cat, a l'aplicació per a mòbils i també al canal Youtube de l'Ajuntament de Pineda.