Vés al contingut
1

Lluna Martí guanya la Marxa de Resistència La Llopa de 55k amb un temps de 5 hores 58 minuts

Fotos. Calella Marxa. Montpalau Team

 

Aquest diumenge s'ha celebrat la setena edició de la Marxa de Resistència La Llopa , una marxa circular pel Montnegre amb sortida i arribada a Calella. Ha aplegat més de 300 participants i forma part del calendari de rutes de resistència puntuables de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ( FEEC). Hi han participat diversos corredors pinedencs, entre ells, una delegació del Montpalau Team. En fèmines, Lluna Martí ha guanyat la prova llarga de 55 quilòmetres amb un temps de 5 hores 58 minuts i ha estat quarta de la general. La ruta tenia 4400 metres de desnivell acumulat. A la prova de de 35k, Pep Basart ha acabat tercer amb un temps de 4 hores 5 minuts amb una ruta de 2200 metres de desnivell acumulat.

 

1

 

1
Foto de Martí Làzaro.

 

 

Han estat dues curses de duresa per camins i corriols del Montnegre, des de Calella fins als paratges de Fuirosos, Sant Martí de Montnegre, Santa Maria, passant per Hortavinya, el Turó de Garbí i baixant per altres punts neuràlgics com ara les Torretes de Calella, entre altres.

De Pineda hi ha participat un bon nombre d'esportistes i un grup de 10 esportistes del club Montpalau Team, així com d'arreu de Catalunya. La prova està dins del calendari de curses de resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

 

 

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1
A les fotos, els corredors pinedencs que han disputat La Llopa.