Vés al contingut
1

Aquest dissabte es presenta el Montpalau Team com a entitat referent dels esports de muntanya

 

Es presenta oficialment a Pineda la nova entitat Montpalau Team. Aquesta entitat ja funciona fa temps organitzant activitats a través de la seva escola de muntanya fent extraescolars per a infants i joves i també amb un grup d'adults, així com un casal d'estiu. Ara però, passarà a oferir activitats per al públic en general, obertes a la població, i rutes de diversos nivells i tallers i cicles oberts a tothom.

 

1

 

També inicia un procés per fer-se soci de l'entitat i així poder-se federar a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. Les inscripcions ja es poden fer a www.montpalauteam.cat

L'entitat també està inscrita al registre de l'Ajuntament de Pineda com a entitat esportiva local.

Tots els detalls s'explicaran a la reunió de presentació de l'entitat, que és oberta a tothom, on també es podrà veure la nova equipació de l'entitat.

 

La nova entitat fa temps que prepara la seva creació i ara ja disposa de local al carrer Puntaires 29 de Pineda, al costat de la Plaça del Pi. L'ha iniciat un grup de pinedencs vinculats als esports de muntanya i que fins i tot estaven vinculats a altres centres excursionistes de Catalunya. Ara es crea, per tant, un nou centre excursionista a Pineda.

 

Calendari de rutes i excursions de tot nivell

Segons els seus membres, a la presentació s'explicarà el funcionament de l'entitat així com la presentació del calendari d'excursions previstes i altres activitats. Hi ha rutes programades de diversos nivells a diversos cims de Catalunya, esports i circuïts en bicicleta de muntanya, esports de neu, marxes hivernals, rutes per córrer per muntanya, i fins i tot activitats com escalada, vies ferrates o grimpades, i també activitats de caràcter més popular i no tant tècnic. En aquest sentit, han informat que faran per primer cop la Marxa de la Marató el proper 19 de desembre a Pineda com a activitat propera i destacada a nivell local.

 

1

 

1

 

1

 

1
 

Lloguer de material de muntanya

L'entitat també disposa de material per a lloguer, com ara grampons per a neu i gel, material d'acampada i de travessa per muntanya, etc.


 

Més informació a www.montpalauteam.cat

 

1