Vés al contingut
1

II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

 

Reflexionar sobre la salut i la funció social de teatre amateur i reclamar un major reconeixement social i suport institucional són els principals objectius del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que es fa aquest cap de setmana a Santa Susanna. El congrés reunirà més de cent companyies no professionals de Catalunya i també de les Balears, València i Europa, i de les principals organitzacions internacionals i és previst que hi participin més de 300 persones. Aquest congrés se celebra 36 anys després de la primera edició, que va servir per constituir la Federació de Grups de Teatre Amateurs.

El programa s’estructurarà en tres ponències, també inclourà una taula rodona, amb les altres federacions nacionals i internacionals, la presentació de cinc ponències i d’un manifest dels Grups Amateurs elaborat per la comissió organitzadora. A més, els assistents podran gaudir de dues representacions teatrals i de visites guiades al municipi i al seu entorn.

El II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya es fa des d’aquest divendres i fins diumenge a Santa Susanna.

 

1