Vés al contingut
1

Mireia, propietària: «Llogar el pis a través de la Borsa d'Habitatge de Pineda dona la tranquil·litat de cobrar cada mes i amb garanties»

L'Ajuntament de Pineda vol incrementar el nombre de pisos de la Borsa de Lloguer social. Per això, impulsa de nou la campanya “Tens un pis buit, dóna-li vida!”. Els propietaris que vulguin incloure el seu habitatge a la borsa de lloguer social disposen de diferents avantatges. L’Ajuntament garanteix el cobrament del lloguer durant la vigència del contracte d’arrendament, la bonificació del 100% l’IBI durant el període de duració del contracte i una assegurança multirisc de l’habitatge. A més de tot això, es garanteix el retorn de l’habitatge en bon estat al finalitzar el contracte .

 

El programa Pineda Es Mou ha recollit el testimoni d'una de les famílies propietàries que lloguen el seu pis a través de la Borsa de l'Ajuntament. La Mireia ha explicat que estan tenint una bona experiència. Cobrar cada mes i tenir totes les garanties els dona confiança, així com el fet de no tenir por que els `'okupin' el pis. La Mireia ha dit que l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament es va encarregar de les petites reparacions prèvies a posar el pis a la Borsa d'Habitatge i ara no s'han de preocupar de res. La regidora de Drets Socials i Habitatge, Marta Martín, ha dit que donant totes les garanties als propietaris esperen poder incorporar més pisos a la Borsa d'Habitatge.

 

Escolta AQUÍ el programa Pineda Es Mou "L'Aventura del Llloguer"

 

Per informació, podeu contactar amb l'Oficina d'Habitatge de l'Ajuntament de Pineda. Obre de dilluns a divendres de 9 a 2 i dilluns i dimecres també a la tarda de 3 a 6. Al C/ Major 14-16. Tel 767 15 60 Ext 6701 Correu: habitatge@pinedademar.org

 

Els propietaris gaudeixen de diferents facilitats:

La gratuïtat en la gestió de tots els tràmits.

El seguiment de les obligacions, bon ús de l’habitatge i bona relació amb el veïnatge.

Ajuts a fons perdut, per l’adequació de l’habitatge.

El programa vol alliberar habitatges buits o permanentment desocupats del municipi per ampliar el parc d’habitatge públic de lloguer social i d’aquesta manera, donar resposta a la demanda creixent d’habitatge a preus assequibles.

 

1

 

1