Vés al contingut
1

Fildegospel actua aquest diumenge en un concert benèfic pel Somriure 2021

Foto d'arxiu: Fildegospel

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El grup Fildegospel actua aquest diumenge a l’Auditori en un concert inclòs als actes del Somriure 2021 organitzat per l’entitat Gong. Aquest concert forma part de la temporada de tardor de Fildegospel on la coral dedica un cicle a les veus negres. Rubèn Espinosa, director de Fildegospel ha explicat a Ràdio Pineda que diumenge estrenaran una peça nova d’Aretha Franklin, també oferiran un repertori de temes africans amb doble percussió i finalitzaran el concert amb la cançó ‘Oh Happy Day’ on el públic també la podrà cantar.

 

 

El president de l’entitat Gong de Pineda Àngel Sánchez ha explicat que els diners que es recullin de la venda d’entrades del concert es destinaran al projecte ‘Dones Afganeses’.

El concert de Fildegospel és aquest diumenge a les 18h a l’Auditori. Les entrades les podeu comprar al preu de 8 euros al Banc del Temps al carrer de Mar 45 i a les botigues Herbes de Pineda i Poblenou. Organitza Gong Associació dins dels actes del Somriure 2021 dedicat aquest any als Drets Humans i dels Pobles.

 

 

2