Vés al contingut
1

L'escriptor pinedenc Roger Fontanals presenta el seu nou llibre 'L'entresol dels alemanys'

Foto. Roger Fontanals

 

Escolta aquí l'entrevista a Roger Fontanals

 

Tres desconeguts coincideixen en un petit bar del districte barceloní de l’Eixample. Tots ells són persones sense aspiracions, amb drames personals importants i mancats d’empatia. Atrapats a l’interior del local degut a una tempesta, tindrà lloc un succés que els hi canviarà la vida per sempre i plegats viuran una aventura on cadascun d’ells traurà el pitjor de si mateix segons ha explicat el mateix escriptor.

Durant aquesta mena de viatge sorgiran pors, manipulacions, xantatges emocionals i venjances que els conduiran per un camí sense retorn en el qual estaran disposats a sobrepassar tots els límits.

 

Ha dit que «el llibre permet conèixer com són per dins els personatges» i «a que estan disposats per aconseguir els seus objectius». Ha explicat que «és un llibre d'entreteniment i la primera gran obra de l'autor». Ha afegit que «els personatges sorprenen contínuament i tota l'acció del llibre neix arran d'ells mateixos»

El llibre el podeu trobar a la llibreria Arbre Verd de Pineda, però també a La Llopa de Calella o a La Pilona de Malgrat i també per plataformes per internet.

 

1