Vés al contingut
1

Comença una nova edició del Somriure 2021 a Pineda

Fotos cartells: GONG Associació

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Fildegospel i Àngel Sánchez de Gong Associació

 


 

Aquest dijous comencen els actes del Somriure 2021 dedicat als Drets Humans i dels Pobles organitzat per l’entitat Gong Associació. L’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i aquest any s’han pogut programar moltes activiats fins el dia 20 de novembre al Banc del Temps, a l’Ateneu Sa Boada, a l’Auditori, a l’Escola Aloc i a la Plaça de les Mèlies. Àngel Sánches, president de Gong Associació ha dit que aquest any el Somriure 2021 dona suport a dos projectes: al de Dones Afganeses i a la comunitat zapatista.

 

Els actes del Somriure 21 comencen aquest dijous amb una sessió de Rialles solidaries a partir de les 17h i una activitat de meditació amb moviment a les 19h, tot plegat al Banc del Temps. Àngel Sànchez ha dit que els actes són oberts a tothom.

 

1

 

 

Les activitats continuen aquest divendres amb un acte poètic de suport als zapatistes de Chiapas i la Gira per la Vida a càrrec de Genís Poch a les 19:30h a l’Ateneu Sa Boada.

 

2

 

 

Dissabte al matí es farà un Bany de so al Banc del Temps. Ja no queden places.

 

5

 

 I diumenge es farà el concert de Fildegospel a les 18h l’Auditori a benefici de les Dones Afganeses.

 

 

3

 

Els actes continuaran la setmana que ve. Organitza Gong Associació amb el suport de l’Ajuntament de Pineda i entitats col·laboradores.

 

 

4