Vés al contingut
1

Pineda obté el reconeixement d’Ecovidrio pel seu compromís en el reciclatge del vidre

 

Un any més Pineda ha participat en la campanya estival Banderas Verdes d’Ecovidrio que vol fomentar el reciclatge d’aquest residu en els establiments de restauració. Es calcula que bars, guinguetes i restaurants generen la meitat dels residus de vidre. Aquesta dada és especialment significativa en municipis turístics que veuen augmentat la generació d’aquests residus a l’estiu. És per això que la campanya vol conscienciar de la importància de reciclar correctament aquests tipus de residus.


 

La campanya Banderas Verdes inclou visites de tècnics als establiments de restauració dels municipis participants per fomentar i explicar com reciclar correctament el vidre. A més també es posa a disposició dels establiments cubells de reciclatge amb autovolcatge per fer més senzilla aquesta tasca.


 

Aquest matí l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha rebut el reconeixement d’Ecovidrio pel compromís del municipi amb la campanya, amb el foment del reciclatge del vidre en el sector de l’hostaleria i la promoció del reciclatge en tots els àmbits municipals.

 

1

 


1