Vés al contingut
1

Aquest dimarts es presenta a Pineda l'activitat solidària de l'Associació d'Amics de l'Hospital Sant Jaume

Fotos. AVAH

 

En aquest acte es donarà a conèixer tota la tasca que du a terme aquesta entitat per millorar l’assistència integral i la qualitat de vida dels pacients ingressats a l’Hospital. També ajuden a persones que per patir un trastorn mental tenen dificultats en la seva inclusió social i comunitària. I fan suport en situacions de rehabilitació en persones amb malalties mentals, donant informació i suport a malalts s'Alzheimer i en situacions de final de vida, entre altres.

 

L’AVAH es una associació de voluntaris sense ànim de lucre, vinculada a la corporació de Salud del Maresme i La Selva, que ofereix al seu suport amb el desenvolupant diferents programes de voluntariat i projectes assistencials.


 

Moltes famílies de Pineda compten amb el seu suport

Fins ara s'han atès 756 persones de Pineda, des de persones en procés de final de vida, infants ingressats amb la visita dels pallassos, atenció a persones amb Alzheimer i altres demències i les seves famílies, o persones amb necessitats de salut mental.

Per això, ara es demana l'assistència a la presentació per donar-se a conèixer i fins i tot per buscar formes de col.laboració entre entitats.

 

1


 

La reunió és avui dimarts 9 de novembre a 2/4 de 8 de la tarda a la sala gran Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Diverses entitats ja han confirmat la seva assistència com són el Centre Cultural i Recreatiu, la UER, el Montpalau Team, Racing Club Pineda, Coral Pinedenca, El Mamelló, el Cercle Artístic, Sa Buada Gospel Choir, i l'Associació d'Artesans de Pineda, entre altres. Tothom hi és convidat.


 

https://avah.cat/

 

 


1