Vés al contingut
1

Pineda reprèn un nou Cicle de Passejades per a la Gent Gran

 

Aquesta temporada l’activitat comptarà amb intercanvis amb altres poblacions en un cicle impulsat per la Diputació de Barcelona en el que participen ja més de 75 municipis. També es durà a terme una cloenda on tots els municipis participants es trobaran per realitzar una jornada plena d’activitats a Santa Coloma de Gramenet.


 

Activitat oberta a persones més grans de 60 anys

És una activitat oberta, enfocada a persones que superen els 60 anys i que estiguin habituades a realitzar activitat física de manera regular, i de caràcter gratuït. Les passejades estan adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles, i majoritàriament discorren per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans on hi ha més circulació de vehicles.

Aquestes passejades donaran inici a les 9 del matí i finalitzen al voltant de les 14 h, i es camina un total aproximat de 3-4 hores, amb distàncies que, en funció del desnivell i del recorregut de cada localització, es troben sempre entre els 6 i els 8 kilòmetres. Durant el recorregut es van realitzant diverses parades, algunes de caire cultural, natural o simplement per dosificar els esforços dels participants.


 

La primera ruta, el dimecres 1 de desembre a Pineda

Pineda forma part d’un grup de 4 municipis juntament amb Vilafranca del Penedès, Caldes de Montbui i Santa Margarida i els Monjos. Cada municipi exercirà d’amfitrió en una ocasió i rebrà als altres 3 en una jornada dissenyada per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori als 3 municipis convidats, que estaran conformats per un màxim de 54 persones cadascú.


 

La programació del cicle serà la següent:

- Pineda de Mar: 1 de desembre de 2021

- Vilafranca del Penedès: 26 de gener de 2022

- Caldes de Montbui: 9 de març de 2022

- Santa Margarida i els Monjos: 6 d’abril de 2022


 

Des de les Regidories de Gent Gran i Esports de l’Ajuntament de Pineda s'han articulat les inscripcions a través dels Casals d’Avis de les Mèlies i de Poblenou, on hauran d'adreçar-se tots aquells que vulguin participar per formalitzar la seva inscripció, aproximadament dintre dels 30 dies anteriors a cada sortida.


 

L’equip bàsic que ha de portar cada participant és: roba còmoda, calçat adequat, gorra i ulleres de sol, 1 litre d’aigua, carmanyola per esmorzar, i bastons (opcionals).