Vés al contingut
1

El Pineda Futbol Sala compleix 25 anys

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí el programa Minut 30

 

Es va fundar el 21 d’abril de l’any 1996 gràcies a un grup d'amics de Pineda. Un d'ells era Mariano Urbano que és el president de l'entitat. Mariano Urbano ha dit a Ràdio Pineda que «cada dia està pensant en el club i ha de dedicar-hi molt de temps però li apassiona fer-ho tot i que suposa».

Ha explicat que «hi ha molta feina darrera d'un club com aquest i és important la bona relació amb la resta de clubs i entitats perquè comparteixen espais i esport». També ha dit que «sempre han volgut treballar la base dels equips i fer poble». Per això ha dit que «han potenciat sempre els jugadors de casa i crear sentiment de pertinença al club i a Pineda».

Amb la desaparició del Club de Futbol Pineda, per tant, un equip sobre gespa, l'entitat va voler assumir tenir també equips sobre gespa. Segons ha dit, això comporta més feina «i de mica en mica hi ha més equips que representen a Pineda allà on juguen».

Tenen diversos equip de futbol sala i futbol sobre gespa. En concret, 8 equips més una escoleta amb més de 100 llicències actives.

També ha tingut paraules del primer equip a la Divisió d’Honor Catalana i ha dit que «han fitxat alguns jugadors nous i esperen fer bona temporada».

També ha destacat el valor dels equips de veterans. Recordem que també fan extraescolars de futbol sala a escole de Pineda i també un Casal d'Estiu.


 

Més informació a www.futbolsalapineda.com i a xarxes socials.